‘Wagens kieken’ voor Loilse jeugd

LOIL – Carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers biedt de jeugd van 10 tot 16 jaar op vrijdag 19 januari een kijkje achter de schermen bij de bouwers van enkele grote carnavalswagens.

Dit zijn dezelfde wagens die enkele weken later tijdens de carnavalsoptocht van De Vrolijke Drammers, De 11jes, De Geinsköp en De Vrolijke Slörpers door de Didamse straten rijden. De vereniging laat de jeugd zien hoe de wagens worden gebouwd, van ontwerp tot uitvoering. De tour langs de bouwplekken begint om 19 uur vanaf Cafetaria De Papegaai aan de Wehlseweg 22 in Loil.

Meedoen aan het ‘wagens kieken’ is gratis. Het vervoer wordt geregeld door De Vrolijke Drammers. Voor meer informatie en opgave kan worden gemaild naar drammersjeugd@gmail.com.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.