Vrolijk voorjaarsconcert harmonie KnA Zeddam

ZEDDAM – Harmonie KnA Zeddam geeft zondag 21 mei het voorjaarsconcert Because I’m Happy in de tuin van Hotel Ruimzicht in Zeddam. Het concert begint om 14 uur.

Foto Ilse Bekker

Het thema van het voorjaarsconcert is ‘happy!’. “Dit thema is gekozen omdat de lente weer in volle glorie aanwezig is tijdens dit concert”, vertelt Renske Evers namens de pr-commissie. “De koeien gaan weer naar buiten, de bloemen staan volop in bloei en de winterjassen hebben we dan niet meer nodig. Wanneer het weer onverhoopt toch slecht wordt, verplaatsen we het concert naar de zaal van Hotel Ruimzicht.”

Op het programma staan muziekstukken ‘African Symphony’ van Van McCoy en ‘A Tribute to Gershwin’ van Naohiro Iwai. Daarnaast klinkt deze middag ook Happy van Pharrel Williams. “Dit liedje is gemaakt voor de film Despicable Me 2 (Verschrikkelijke Ikke) en verwijst ook naar ons thema. In de film Despicable Me komen de minions voor. De minions zijn die grappige gele figuurtjes die bij veel kinderen (en volwassenen) een lach op hun gezicht toveren.”

Ook de jeugdleden van harmonie KnA laten deze middag van zich horen. Zij repeteren iedere donderdagmiddag met speciaal het gearrangeerde jeugdorkestmuziek.