Volharding Beek met live band en dj op podium

BEEK – In Beek vindt zaterdag 4 november een unieke samenwerking plaats tussen de formatie Q5 New Style, een dj en Volharding Beek. Het 60-koppige orkest staat die avond samen op één podium met de live band en dj.

Er wordt samen muziek gemaakt, maar de muzikanten zijn ook afzonderlijk te horen. Het geheel wordt aangekleed met een grote led-wall, een spectaculaire lichtshow, special effects en een mooie locatie. “Het is geen traditioneel concert”, zegt Gerard Braam namens Volharding Beek. “Er is een beperkt aantal zitplaatsen en de optredens vinden in een echte festivalsfeer plaats. Verschillende muziekstijlen ontmoeten elkaar daarbij op het podium, zoals Bruno Mars, oude discoclassics en zelfs een happy hardcore mix in samenwerking met de percussiegroep.”

De zaal is om 20 uur open, de optredens beginnen om 20.30 uur. Vanaf 22 uur neemt Q5 de avond in zijn geheel over en begint de afterparty. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.volharding-beek.nl of de Facebook-pagina ‘Live met Q5’. Het festival vindt plaats op het terrein nabij ’t Heuveltje aan de Sint Jansgildestraat 15 in Beek.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.