Vink Kunststoffen zoekt Accountmanager Internal Sales

DIDAM – Vink Kunststoffen in Didam is voor de afdeling Kunststof Leidingsystemen op zoek naar een fulltime Accountmanager Internal Sales.

logo vierkantAls Accountmanager Internal Sales fungeer je onder andere als aanspreekpunt voor de klant. Ook adviseer je de klant over toepassingen en eigenschappen van de producten. Je bent mede verantwoordelijk voor de omzet- en winstdoelstellingen, beheert de aan jou toegewezen klanten en werft nieuwe klanten.

Voor deze functie is een HBO werk- en denkniveau, commerciële opleiding en/of commerciële werkervaring vereist. Technische kennis of interesse is een pre. Bekijk de vacature voor het complete profiel en takenpakket.

Vink biedt een uitdagende functie in een dynamische organisatie, veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling, een collegiaal werkklimaat en solide arbeidsvoorwaarden. Kennis van kunststoffen doe je op tijdens een interne opleiding. Meer informatie staat op de website www.vinkkunststoffen.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.