Vierde Ros Sport O23 toernooi Sprinkhanen

NIEUW-DIJK – Op de velden van voetbalvereniging Sprinkhanen wordt van dinsdag 3 tot en met zaterdag 7 juni de vierde editie van het Ros Sport O23 toernooi gespeeld.

Ros Sport O23 (640x480)Aan het toernooi doen acht verenigingen mee. De teams zijn samengesteld uit een mix van A-junioren en jonge selectiespelers uit het eerste en tweede elftal. Naast Sprinkhanen zijn de deelnemers DVC’26, ZSV Zelos, ESA, Sportclub Westervoort, AVW’66, RKPSC en GVA.

De voorrondewedstrijden worden dinsdag- en donderdagavond om 19, 19.55 en 20.50  uur gespeeld. Zo komt DVC’26 dinsdagavond uit tegen ESA en ZSV Zelos tegen SC Westervoort. Donderdagavond treden onder andere Sprinkhanen en RKPSC tegen elkaar aan en AVW’66 tegen GVA. 

De nummers één en twee van de voorrondes gaan naar de finale op zaterdag 7 juni. De kruisfinales zijn om 17 uur, de wedstrijd om de derde en vierde plaats om 18 uur en om 19 uur is de finale. De wedstrijden duren allemaal 45 minuten.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.