Vierde cd Barghse Jonges voor kankerbestrijding

’s-HEERENBERG – De vierde cd van de Barghse Jonges is uit. Op het album ‘Vier ’t Lève’ staan zestien nieuwe nummers in het Liemers dialect. Het album, met een grote verscheidenheid aan muziekstijlen, is inclusief een boekje met alle teksten.

Coverfoto cd Vier ’t Lève. Foto Robin Sommers

Eerder bracht deze gelegenheidsband met muzikanten uit de regio Montferland meer van 300.000 euro bij elkaar met drie cd’s en vier benefietconcerten. Het laatste project, een benefiet open air met de Keulse formatie Bläck Fööss voor 3.000 mensen in 2014, was alleen al goed voor 90.000 euro.

De cd kost 15 euro inclusief een tegoedbon van 5 euro voor het grote benefietconcert volgend jaar september. Voor verdere info, demo-tracks, online bestellen en verkooppunten in de regio: www.concerttegenkanker.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.