Vervolg Sjors Sportief en Creatief

’s-HEERENBERG – Zo’n 700 leerlingen uit de groepen 4 tot en met 8 van de Montferlandse basisscholen hebben het afgelopen jaar meegedaan aan een cursus via Sjors Sportief en Creatief. Ook komend schooljaar krijgen verenigingen weer de kans hun aanbod via het Sjorsboekje en de site www.sjorssportief.nl aan te bieden.

sjors-sportief-nieuwLeerlingen uit ditmaal de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool kunnen na de zomervakantie kennis maken met diverse sporten en creatieve bezigheden binnen de gemeente of in de nabije regio. Dit gebeurt door middel van kennismakingscursussen. Deze cursussen worden het hele schooljaar aangeboden en kinderen mogen zo vaak mee doen als ze willen.

Sjors Sportief begint met een tekenwedstrijd op de scholen. De twee winnaars komen op de voor- en achterkant van het Sjorsboekje. De boekjes worden 27 en 28 oktober uitgedeeld op de basisscholen en vanaf 29 oktober om 13 uur kunnen de kinderen zich inschrijven. Verenigingen hebben nu al de mogelijkheid hun kennismakingscursus(sen) in te vullen op de site www.sportstimulering.nl. Dat kan tot uiterlijk 1 september.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Manon Huinink (sport) of Petra Frölich (cultuur) van Stichting Welcom via 0316-223520 of per mail: mhuinink@welcommail.nl of p.frolich@welcommail.nl.