Verjaardagskalender voor Bergh in het Zadel

BEEK – Karolien Hupkes en Riny Weetink hebben het initiatief genomen voor een verjaardagskalender voor Bergh in het Zadel. Vijftien deelnemers aan de monstertocht van volgend jaar van Bergh naar Leipzig en terug en de Barghse Jonges hebben geposeerd voor de camera van fotografe Dies Goorman.

Karolien Hupkes (rechts) en Riny Derksen tonen trots het eerste exemplaar van de kalender. Foto Robin Sommers

Het resultaat is een prachtige verjaardagskalender. De renners zijn met ontbloot bovenlijf gefotografeerd in hun eigen werkomgeving. Het idee was een mannenkalender te maken en dat is meer dan geslaagd. De motivatie van de fietsers om mee te doen is in eigen bewoordingen op de achterkant van hun foto geplaatst.

De gefotografeerde renners zijn: Vincent Roording (werktuigbouwkundige), Frank Arendsen (ondernemer), Gerard Holleman (varkenshouder), Tonny Heijink (operationeel manager), Wilco Thomassen (hovenier), Sjors Radstake (ondernemer), Frank en Thijs Verhagen (ondernemer en student), Michel en Ids Elshof (laboratoriumsoftware-sales en student), Vincent Booltink (ondernemer), Tomás Garrido (bouwkundig tekenaar), Ronald Vierwind (bedrijfsleider bouwonderneming), Frank Siemerink (accountmanager), Paul Berntsen (bakker), Bert Willems (accountmanager) en Harry Derksen (ondernemer).

Het eerste exemplaar van de kalender werd maandag 5 november tijdens een vergadering van de commissies van Bergh in het Zadel bij ’t Heuveltje in Beek door Karolien en Riny overhandigd aan Theo Mijnen, voorzitter van BIHZ. De opbrengst van de kalender, die (minimaal) tien euro kost, komt geheel ten goede aan Bergh in het Zadel. De productiekosten van het project zijn volledig opgebracht door sponsors, die op de achterkant van de kalender staan vermeld.

De kalender is te koop bij Hip & His en Resto Smouzen in ’s-Heerenberg, Primera in Didam,  Daily in Doetinchem en bij Bakkerij Paul Berntsen in Didam. Hij is ook te bestellen via de Facebookpagina’s van Karolien Hupkes en Riny Weetink.

Lees ook ‘Vijftien mannen uit de kleren voor Bergh in het Zadel‘.Facebooktwittergoogle_plus

Sjaak Reumer
Over de schrijver
Sjaak Reumer is geboren en getogen in ’s-Heerenberg en was tot zijn pensionering gedurende meer dan 40 jaren werkzaam als boekhouder bij Rabo Verpakkingen B.V. Zijn hobby’s zijn onder meer het organiseren van wielerwedstrijden, zoals in het verleden de Grote Prijs Wieler Revue en tegenwoordig de Henk Lubberding Classic en het schrijven voor diverse bladen. Zo maakt hij al jaren deel uit van de redactie van carnavalskrant De Waskuup. Daarnaast is hij oud-prins en erelid van de ’s-Heerenbergse carnavalsverenging en is hij sinds zijn pensionering PR-voorzitter van Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding.

Reageer op dit bericht, log in met behulp van facebook