TV-opnamen ‘Studio De Graafschap’ in kantine SV Loil

LOIL – Het televisieprogramma ‘Studio De Graafschap’ van Focuz TV wordt dinsdagavond 23 september opgenomen in de kantine van VV Loil op Sportpark De Korenakker aan de Wehlseweg 42 in Loil. Het programma begint om 20 uur. De kantine van Loil is geopend vanaf 19 uur.

club_logo_van_voetbalvereniging_loil_uit_loil‘Studio De Graafschap’ wordt gepresenteerd door Graafschap-watcher Vidal Horjus en wordt wekelijks op donderdag vanaf 17 uur uitgezonden op het televisiekanaal van Focuz TV in de regio Oost-Gelderland. Het programma wordt elk uur, 24 uur lang, herhaald. Dit seizoen is gekozen voor een nieuwe opzet van het programma en worden de televisie-opnamen elke week vanuit een andere voetbalkantine in de regio opgenomen.

Elke week schuiven enkele prominenten uit de voetbalwereld aan de gastentafel bij presentator Vidal Horjus aan. Iedereen is welkom om de opnamen bij te wonen. De toegang tot de kantine is gratis.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.