Try-out cabaretduo Schudden in Het Barghse Huus

’s-HEERENBERG – ‘Perron Geluk’ is de nieuwe voorstelling van het cabaretduo Schudden. Donderdag 25 september is om 20 uur een try-out van deze voorstelling te zien in theater Het Barghse Huus.

Foto_Schudden_Perrongeluk_-_foto_Arjan_Benning_kl (503x640)‘Perron Geluk’ is een halte in het midden van niets. Het is er een komen en gaan van alleenstaanden, meelopers, hemelbestormers, gelukzoekers, doemdenkers en vluchters. Ze verplaatsen zich tussen verleden en toekomst, tussen gevoel en verstand en hemel en aarde. Tussen het overdonderende Niets en het nietige Al.

‘Perron Geluk’ is niet makkelijk te vinden. Je komt er bij toeval. Schudden (Emiel de Jong en Noël van Santen) gaat een ultieme poging doen dit perron te vinden, deze wonderlijke halte met tijdreizigers. Ze nemen hun toeschouwers mee op deze express.

Kaarten zijn op werkdagen van 9 tot 12 uur te bestellen via telefoonnummer 0316 – 22 35 20 of via de website www.iedereenwelcom.nl. De entree bedraagt 16,50 euro, inclusief één pauzedrankje.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.