Tijdlijn 40 jaar Didam op Stelten in Dominee Storkpark

DIDAM – Didam op Stelten vindt zondag 2 juli voor de 40ste keer plaats. Van 12 tot 17 zijn er tal van festiviteiten in het centrum van Didam. Zo wordt het Dominee Storkpark (achter het Albertusgebouw) omgebouwd tot een belevenispark.

Het bestuur van Didam op Stelten met Mart Ros, Joost Grol, Inge Jentink, Maureen Van Raaij, Anne Zwarteveen, Yvette Huldman en Marijke Bos-Westendorp. Foto pr

Hier is onder andere een tijdlijn met foto’s en artikelen over 40 jaar Didam op Stelten ingericht. De tijdlijn is in samenwerking met de Oudheidkundige Vereniging Didam tot stand gekomen. Verder is er in het park een spinnewebloop, kun je meebouwen aan een carnavalswagen, kennismaken met diverse sporten en genieten van een hapje en een drankje tijdens live optredens.

In de winkelstraten is er op verschillende plekken muziek en een sfeermarkt. Op het zogenaamde Raboplein op de kruising van de Drostlaan en Raadhuisstraat worden wederom streekproducten aangeboden. Verderop in de Raadhuisstraat gaat om 12 uur een zeepkistenrace van start. De zeepkisten racen vanaf een vier meter hoge baan naar beneden. In de Spoorstraat kunnen de bezoekers ‘nostalgisch’ steltlopen.

Meer informatie over het evenement en het volledige programma zijn te vinden op www.didamopstelten.nl. Volg Didam op Stelten ook op Facebook.