Tiende Dag van de Ouderen in Montferland

DIDAM/’s-HEERENBERG – In Montferland wordt morgen voor de tiende keer de Dag van de Ouderen gevierd. De dag begint om 10 uur en bestaat uit een ochtendprogramma vol activiteiten verspreid over Montferland. ’s Middags is er een slotmanifestatie in Meulenvelden in Didam.

Dag van de Ouderen in 2016.

De organisatie van zowel het ochtend- als middagprogramma is in handen van de Werkgroep Dag van de Ouderen Montferland. Hierin zijn verschillende Montferlandse ouderenorganisaties vertegenwoordigd. Daarnaast zijn veel vrijwilligers op de dag zelf in touw.

De activiteiten zijn kosteloos voor alle 55-plussers in de gemeente. Gemiddeld nemen jaarlijks zo’n 500 55-plussers uit Montferland deel aan de Dag van de Ouderen. Kijk hier voor het volledige programma.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.