Thijs Kemperink met Bonje! in theater Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Thijs Kemperink brengt vrijdag 13 oktober een try-out van zijn nieuwe voorstelling Bonje! in het Barghse Huus. De voorstelling begint om 20 uur.

Thijs Kemperink met Bonje! in Barghse Huus. Foto Frank Visschedijk

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. In zijn nieuwe programma gaat de Twentse rasverteller en cabaretier aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het ‘Bonje’? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags en typerend voor deze tijd.

Kaarten zijn te bestellen op werkdagen van 9 tot 12 uur via telefoonnummer 0316-223520 of de website www.iedereenwelcom.nl. Kaarten kosten 10 euro, inclusief een pauzedrankje.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.