The Stones en La La Land in filmhuis

DIDAM – In het kader van de muziekmaand maart toont Filmhuis Didam vrijdag 17 maart het historische concert Havana Moon van The Rolling Stones. De concertregistratie begint om 20 uur.

De musical La La Land.

De musical La La Land.

Maandag 20 en woensdag 22 maart is om 20 uur La La Land te zien. La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen. Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt ze echter samen.

Een filmkaartje kost 7 euro en voor ‘vrienden’ van het filmhuis 5 euro. De zaal en kassa gaan een half uur voor aanvang open. Meer informatie staat op www.filmhuisdidam.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.