Taal is zeg maar echt mijn ding in Filmhuis Didam

DIDAM – In Filmhuis Didam staat vanavond en maandag 23 april de romantische komedie ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ op het programma. De film is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Paulien Cornelisse. Beide voorstellingen draaien vanaf 20 uur.

De onhandige Anne heeft een passie voor taal. Stopwoorden, verbasteringen, verkeerde aanhalingstekens, scheldwoorden en aparte babynamen. Ze kan zich er enorm mee vermaken. Bij het glossy tijdschrift waar ze werkt, mag ze echter alleen maar over zomermode en quinoa salades schrijven. Gelukkig kan ze haar frustratie daarover goed delen met haar collega en beste vriend Timo.

Als ze uiteindelijk ook nog voor haar moet zorgen, besluit Anne dat ze het helemaal anders wil; een baan met meer diepgang, weg uit de dagelijkse sleur en de liefde van haar leven vinden. Net als ze ontslag wil nemen, wordt ze gekoppeld aan de charmante, maar gladde fotograaf Rick en ze besluit nog even te blijven. Een beslissing die voor vuurwerk zorgt, maar of ze er echt gelukkig van wordt?

Reserveren voor de film kan via www.filmhuisdidam.nl. De zaal en de kassa gaan een half uur voor aanvang van de film open.