Succesvolle donateursactie voor Harmonie Kunst na Arbeid

ZEDDAM – De Stichting Vrienden van Harmonie Kunst na Arbeid Zeddam heeft zaterdag 25 juni een donateursactie gehouden. Deze actie werd in het kader van het 90-jarig bestaan van de Harmonie Kunst na Arbeid gehouden om de jubilerende vereniging een extra groot bedrag te kunnen aanbieden tijdens de feestelijkheden.

De muzikanten in actie tijdens de donateursactie.
De muzikanten in actie tijdens de donateursactie.

De inwoners van Zeddam konden zich opgeven als donateur of eventueel een vrije gift schenken. De actie werd uiteraard ondersteund door de harmonie, die op diverse plaatsen in het dorp muziek maakte, om de mensen te laten horen waar hun geld naartoe gaat.

De vrijwilligers die met de collectebussen rondgingen hebben een bedrag van 900 euro opgehaald en liefst 29 mensen hebben zich aangemeld als donateur voor de vereniging.  Belangstellenden kunnen zich bij secretaris Willy Wanders nog steeds opgeven als lid van de Stichting Vrienden van Harmonie Kunst na Arbeid Zeddam via telefoonnummer 0314-652354 of per mail willywanders2@gmail.com. Zij krijgen een acceptgiro thuis en bepalen zelf het bedrag dat ze jaarlijks willen schenken. Zo kan de stichting tijdens het jubileumweekend van de harmonie op 17 en 18 september een mooi bedrag aanbieden.