Smakelijke koopzondag bij Gilsing Herenmode

DIDAM – Gilsing Herenmode heeft zondag 11 november van 12 tot 17 uur de deuren geopend. De ‘broekentiendaagse’ is weer gestart, dus op iedere tweede broek ontvangen klanten 50 procent korting.

Daarbij wordt 120 jaar Gilsing nog volop gevierd. Deze middag presenteert de herenmodewinkel een eigen bonbon met het Gilsing Herenmode logo er op. Ronald en Brenda Amting van IJs & More hebben die speciaal voor deze koopzondag gemaakt. Volgend jaar is deze ijssalon en chocolaterie al weer vijf jaar in Didam.

Inmiddels is IJs & More, net als Gilsing een begrip in Didam. Twee bedrijven, die wat ze doen met passie uitvoeren. Frank Hageman zorgt ieder seizoen dat er voor elke een trendy collectie in de zaak aanwezig is. Ronald en Brenda zitten ook niet stil. Elk jaar zijn er weer nieuwe smaken ijs, chocoladeworkshops en kinderfeestjes in de zaak en richting de kerst maken ze zelfs luxe desserts, tapas toetjes en ijstaarten. Op iedere bonbon of taart kan naar wens een eigen foto of logo gemaakt worden.

Op deze koopzondag laten Ronald en Brenda zien hoe bonbons en chocoladeletters worden gemaakt en kan er natuurlijk worden geproefd. Gilsing Herenmode is gevestigd aan de Spoorstraat 11 in Didam.