Sinterklaas vult schoentjes ‘huurders’ Plavei

’s-HEERENBERG/DIDAM – Sinterklaas komt naar Plavei. Hij nodigt alle (klein)kinderen van huurders van Plavei uit om tot maandag 30 november hun schoentje te komen zetten. De Sint komt zowel in ’s-Heerenberg als in Didam langs.

sint plaveiOp woensdagmiddag 2 december kunnen de kinderen hun schoentje weer ophalen. Op beide locaties zijn van 14 tot 16.30 uur Pietjes aanwezig om te helpen de juiste schoentjes terug te vinden. Sinterklaas is van 14 tot 15 uur in ’s-Heerenberg en rijdt daarna door naar Didam. Daar is hij van 15.30 tot 16.30 uur.

Plavei is op 1 januari 2015 ontstaan uit een fusie tussen Laris Wonen en diensten en Woningstichting Bergh. In het afgelopen jaar is gewerkt aan het samenvoegen van de twee organisaties. Op 20 november is een grote groep medewerkers al van ’s-Heerenberg naar Didam verhuisd, waar het hoofdkantoor is gevestigd. Vanaf 1 januari zitten alle medewerkers op de juiste plek in de nieuwe organisatie en is de samensmelting een feit. De locatie in ’s-Heerenberg blijft als servicepunt voor klanten geopend.