Roofvogelshow in natuurtheater Zeddam

ZEDDAM – Wil je wel eens een Amerikaanse zeearend of een bateleur van dichtbij zien? Of ben je benieuwd hoe het is om een briluil op je hand te houden? Kom dan zondagmiddag 15 oktober om 14 uur naar het natuurtheater in Zeddam voor de roofvogelshow van Valkerij Schaap.

De valkeniers geven een demonstratie van verschillende roofvogels en uilen. De vogels kunnen van dichtbij bekeken worden, maar zijn ook in vlucht te bewonderen. Ook hebben de valkeniers her en der wat hulp nodig.

De entree tot het natuurtheater bedraagt 3,50 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar ‘binnen’. Honden en andere huisdieren worden niet toegelaten tot de roofvogeldemonstratie.

Traptrede
Tot eind oktober is het ook nog mogelijk om een traptrede te adopteren via de crowdfunding actie  ‘Ook zo betrokken bij het natuurtheater Zeddam?’ . Het adopteren van een traptrede visualiseert de mate van verbondenheid met het natuurtheater. Hoe hoger de traptrede des te meer verbondenheid met natuurtheater. Tegen een jaarlijkse vergoeding kunnen zowel particulieren als bedrijven een traptrede adopteren. De traptrede wordt dan voorzien van de naam, die ook op de website wordt vermeld. Kijk voor meer info op www.natuurtheaterzeddam.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.