Proeverijen en acties in en om markthal

DIDAM – De marktvereniging in Didam doet vrijdag 26 mei mee aan de landelijke ‘Meimaand Marktmaand’ van de Centrale Vereniging voor Ambulante Handel (CVAH). Tijdens de vrijdagmarkt zijn er van 10.30 tot 17.30 uur allerlei activiteiten en acties in de markthal.

“Het doel van de dag is om de warenmarkt te promoten”, vertelt Frank Polman, secretaris van de marktvereniging. “Er zijn verschillende activiteiten, zoals proeverijen van Sander Bakker de kaasboer en Murat Karatas de tapasman. Van den Berg visspecialiteiten verrast de bezoekers in de markthal met lekkere hapjes.”

Verder kunnen mensen samen met hun huisdier op de foto bij Dierendingen, staat er voor de kinderen een groot springkussen en is er live muziek. “Natuurlijk schenkt het bestuur weer koffie en thee”, zegt Polman. “Daarbij serveert bakkerij Het Stoepje wat lekkers.”Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.