Primera de Moriaan viert 10-jarig jubileum met klanten

DIDAM – Primera de Moriaan viert dit jaar een jubileum. Op 1 september 2018 is het precies tien jaar geleden dat Jurgen Straatsma de winkel aan de Wilhelminastraat 33 in Didam overnam. In het kader van dit tweede lustrum zijn er tot eind september diverse acties voor de klanten van Primera de Moriaan.

Jurgen Straatsma met de spaarpas, die onder andere korting geeft op het maken van pasfoto’s.

Zo betalen klanten in combinatie met hun Primera-spaarpas geen 8,95 euro maar 6,95 euro voor het maken van pasfoto’s. Wie nog geen spaarpas heeft, kan er één aanschaffen in de winkel. “In deze periode van het jaar moeten veel mensen hun paspoort vervangen voor ze op vakantie gaan”, weet Jurgen. “Bij ons kunnen ze pasfoto’s laten maken voor alle officiële documenten.”

Een spaarpas van Primera geeft niet alleen korting op pasfoto’s, maar heeft vele voordelen. Bij besteding van elke 2,50 euro spaar je één punt, waarmee je 1/5 staatslot of 3 euro op het aankoopbedrag kunt verdienen. Daarbij profiteren klanten met een spaarpas van alle Primera-acties. “In september hebben we bovendien een stempelactie van de Staatsloterij en komen we waarschijnlijk met een eigen jubileumfolder.”

Naast pasfoto’s, wenskaarten, tijdschriften, tabak en loten heeft Primera de Moriaan zijn klanten nog veel meer te bieden. Sinds Jurgen Straatsma de zaak in september 2008 overnam, veranderde Primera van een standaard tabakswinkel in een echte servicewinkel. “Op het gebied van cadeaukaarten zijn we marktleider nummer één”, zegt Jurgen.

Verder is het assortiment de afgelopen jaren uitgebreid met babykleding van VIP, Riverdale woonaccessoires, feest-, kantoor- en kleinere cadeauartikelen, e-smoking en boeken. “Na de winkeluitbreiding van vorig jaar hebben we bovendien PostNL erbij gekregen en binnenkort mogen we ook aangetekende brieven versturen.”

De winkel aan de Wilhelminastraat 33 is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 tot 18 uur, op vrijdag van 8.30 tot 20 uur en zaterdags van 8 tot 17 uur.