Prijzen-10-daagse bij Primera de Moriaan

DIDAM – Bij Primera de Moriaan start vandaag de Prijzen-10-daagse. Op 1 september was het precies tien jaar geleden dat Jurgen Straatsma de winkel overnam. Om dit jubileum te vieren zijn er van donderdag 18 tot en met zaterdag 27 oktober tal van mooie prijzen te winnen.

Zo kan er bij een aankoopbedrag van 5 euro een draai worden gegeven aan het rad van fortuin, waarmee onder andere Krasloten en Staatsloten zijn te winnen. Bij een aankoopbedrag van 5 euro kunnen klanten bovendien hun kassabon invullen en maken ze kans op een Primera Keuze cadeaukaart ter waarde van 110 euro of een witte HP Sprocket Mobiele Fotoprinter ter waarde van 119 euro.

Het was op 1 september precies tien jaar geleden dat Jurgen Straatsma Primera de Moriaan overnam.

“Van een aantal lokale ondernemers hebben we wat prijzen gekregen, die we weg mogen geven”, vertelt Jurgen. “Kampioensbakker Paul Berntsen biedt vijf taarten aan en er zijn cadeaubonnen van Gilsing Herenmode, Bel Thijs en Tatelaar. Al onze leveranciers geven eveneens wat weg. Zo hebben we een mobiele fotoprinter als hoofdprijs en is er een actie van Hallmark met ansichtkaarten.”

Verder liggen er verschillende feestpakkers in de winkel. Bij aankoop van een cartridge krijg je bijvoorbeeld een gratis pak Primera printerpapier. En wie een pak Primera A4 printerpapier van 500 vellen koopt, krijgt het tweede pak voor de helft van het geld. “Daarnaast geven we op diverse tijdschriften 25 procent korting en kost een set van vier pasfoto’s geen 8,95 euro, maar 6,95 euro.”

In het kader van het 10-jarig jubileum zijn er bij Primera de Moriaan het hele jaar diverse acties. Vanaf april wordt er al korting gegeven op pasfoto’s en in september was er een stempelactie van de Staatsloterij en kwam de winkel met een eigen jubileumfolder. Jurgen: “Ook is er nog een mooie eindejaarsactie. De Primera Keuze cadeaukaart is een mooi eindejaarsgeschenk. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger namelijk zelf een keuze maken uit het volledige assortiment cadeaukaarten van Primera.”

Servicewinkel
Sinds Jurgen Straatsma de zaak in september 2008 overnam, veranderde Primera de Moriaan van een standaard tabakswinkel in een echte servicewinkel. “Op het gebied van cadeaukaarten zijn we marktleider nummer één”, zegt Jurgen. Verder is het assortiment de afgelopen jaren uitgebreid met babykleding van VIP, Riverdale woonaccessoires, feest-, kantoor- en kleinere cadeauartikelen, e-smoking en boeken. “Na de winkeluitbreiding vorig jaar hebben we bovendien PostNL erbij gekregen en mogen we ook aangetekende brieven versturen.”

De winkel aan de Wilhelminastraat 33 is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 tot 18 uur, op vrijdag van 8.30 tot 20 uur en zaterdags van 8 tot 17 uur.