Politiepost in gemeentehuis Montferland

DIDAM – Politie Montferland opent op 1 november een politiepost in het gemeentehuis van Montferland in Didam. Inwoners kunnen bij de politiepost terecht met vragen of voor het doen van aangifte. Het politiebureau in Didam sluit daarmee de deuren.

De politiepost aan de Bergvredestraat 10 in Didam is open op dinsdag en donderdag tussen 10 en 12 uur. Voor het doen van een aangifte moet altijd eerst een afspraak worden gemaakt via 0900-8844. Ook is het mogelijk om voor verschillende zaken digitaal aangifte te doen via www.politie.nl. Maandag van 14 tot 20 uur en vrijdag van 14 tot 17 uur worden de aangiftes bij de politiepost opgenomen.

Onder andere de wijkagenten van Didam en omstreken gebruiken de nieuwe politiepost als uitvalsbasis tijdens de dienst. Een afspraak met de wijkagent kan eveneens via 0900-8844 of www.politie.nl worden gemaakt.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.