Ploccos Horeca Groep sponsort 4daagse wandelaars

DIDAM – De horecabedrijven Plok, Jan & Jan, Steak’m en Waldhotel sponsoren de lopers uit de gemeente Montferland en Elten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.

vierdaagse2010 050 (640x480)De wandelaars kunnen elke dag terecht bij de feestboog voor een hapje en een drankje en ontvangen daarnaast ook wandelshirts. De shirts zijn oranje met zwarte logo’s. Medewerkers van de Ploccos Horeca Groep werken deze dagen belangeloos mee om de lopers een fijne wandelstop te bezorgen.

“Ook hopen we voor het goede doel Bergh in het Zadel een mooi geldbedrag op te halen”, zegt Juul Gesthuizen. “Wij verwachten minimaal 100 lopers uit Montferland en Elten.”

Wil je ook worden gesponsord tijdens het wandelen van de Nijmeegse Vierdaagse? Meld je dan voor 8 juli aan via info@feestinmontferland.nl.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.