Plaats bespreken voor pronkzittingen d’Olde Waskupen

’s-HEERENBERG – Carnavalsvereniging d’Olde Waskupen maakt op vrijdag 9 en zaterdag 10 november de nieuwe prins bekend. Met een gevarieerd programma wordt het nieuwe carnavalsjaar ingeluid en wordt duidelijk wie een jaar lang mag regeren over Waskuupstad.

Wie verzekerd wil zijn van een mooie plaats om de pronkzittingen te aanschouwen, moet op woensdag 7 november bij café en zalencentrum De Gracht zijn. Daar kan alvast een plaats worden besproken. De uitgifte van de lootjes begint om 19.30 uur en aansluitend begint de Zaal en Receptie Commissie (ZRC) met het plaats bespreken.

Een plaats bespreken is verplicht voor beide avonden. Neem de toegangskaarten mee, want zonder kan geen plaats besproken worden. Mochten bezoekers niet op 7 november aanwezig zijn geweest en toch een kaart hebben voor één van de twee avonden, dan kunnen zij zich op de avond melden bij de ZRC. De commissie wijst dan een plaats toe.

Kaarten zijn nog te koop bij Kachelhöltjes Partypret, Resto de Bongerd en Bakkerij Dijkman. Voor de jeugdpronkzitting op zaterdagmiddag hebben bezoekers geen kaarten nodig. Kijk voor meer info op www.waskupen.nl.