Plaats bespreken voor pronkzitting d’Olde Waskupen

’s-HEERENBERG – Carnavalsvereniging d’Olde Waskupen maakt op vrijdag 3 en zaterdag 4 november haar nieuwe prins bekend. In sportcentrum Laco wordt deze dagen het nieuwe carnavalsjaar in Waskuupstad ingeluid met een gevarieerd programma.

Wie verzekerd wil zijn van een mooie plaats tijdens de pronkzittingen, kan op woensdag 1 november bij café en zalencentrum De Gracht een plaats bespreken. De uitgifte van de lootjes begint om 19.30 uur en aansluitend gaat de zaal- en receptiecommissie aan de slag met het bespreken van de plaatsen.

Het bespreken van de plaatsen is verplicht voor beide avonden. Neem hiervoor de toegangskaarten mee. Als bezoekers niet op 1 november aanwezig zijn en toch een kaart hebben voor één van de twee avonden, dan kunnen zij zich op de avond zelf melden bij de zaal- en receptiecommissie. De commissie wijst dan een plaats toe.

Kaarten zijn nog te koop bij Kachelhöltjes Partypret, Resto de Bongerd, Bakkerij Dijkman of via de website.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.