Open dag Montferland Asperges en De Lange Waard

NIEUW-DIJK/ZEDDAM – Montferland Asperges uit Nieuw-Dijk en restaurant De Lange Waard uit Zeddam geven op zaterdag 6 mei een inkijkje in de wereld van de asperge. Van 11 tot 16 is er een open dag aan de Beekseweg 101a in Nieuw-Dijk.

Bezoekers kunnen deze dag meekijken met de chef. Door middel van live cooking worden verschillende verse aspergegerechtjes bereid, die de gasten ook kunnen proeven. Ook wordt er informatie gegeven over de bijzondere teelt van asperges. Er zijn rondleidingen en er is een presentatie met weetjes over de plant.

Op de Facebook-pagina’s van Montferland Asperges en De Lange Waard staat een aantal winacties en op de websites www.montferlandasperges.nl en www.delangewaard.nl is meer informatie te vinden over de aspergedag. De entree is gratis.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.