Open dag gezinshuizen Didam, Montferland en Zevenaar

DIDAM/ZEVENAAR – Gezinshuis Montferland, Driestroomhuis Didam en Gezinshuis ‘De Rode Beuk’ zetten zaterdag 7 maart de deuren open tijdens de landelijke Open Gezinshuis Dag.

De familie Kruitbosch van Driestroomhuis Didam.

De familie Kruitbosch van Driestroomhuis Didam.

Bij Gezinshuis Montferland aan de Greffelkampseweg 25 in Didam zijn belangstellenden tussen 14 en 16 uur welkom om een kijkje te komen nemen. Driestroomhuis Didam aan de Manhorstweg 5 houdt van 13 tot 16 uur open huis en Gezinshuis ‘De Rode Beuk’ aan de Sleeg 4D in Zevenaar van 11.30 tot 15 uur.

Voor genodigden organiseert elk gezinshuis een speeddate. Daarbij wordt het specifieke aanbod en de werkwijze van het gezinshuis getoond. Dit gebeurt onder het genot van een onderdeel van de lunch. Na een bezoek aan alle gezinshuizen kunnen de genodigden zo met een voldaan gevoel naar huis.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.