Negende Mengelmoesdag bij Jan&Jan

DIDAM – Het Didamse mannenkoor Mengelmoes houdt zondag 26 oktober zijn jaarlijkse Mengelmoesdag. De dag wordt voor de negende keer bij Jan&Jan gehouden

Mengelmoes (640x250)Mengelmoes is in 2004 opgericht. Het repertoire van de mannen bestaat uit een mengelmoes van liederen. Naast feest- en volksliederen worden er ballades, musicalsongs en gevoelige liedjes gezongen. Dit gebeurt in de streektaal, maar ook in het Duits, Engels, Spaans, Frans en Nederlands.

Het koor bestaat uit ruim dertig zangers die op piano worden begeleid door Annèt Lammers, op drum door Willy Gieling, op basgitaar door Theo Vonk en op accordeon door zanger Ton Seegers. Het geheel staat onder leiding van dirigent Cindy Gregoor. Zondag brengen zij weer een gevarieerd programma met liedjes van vroeger en nu. De presentatie is daarbij in handen van Frank te Dorsthorst.

De Mengelmoesdag begint om 14 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. De zaal bij Jan&Jan is open vanaf 13.30 uur en de toegang is gratis.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.