Montferland Cultuurfonds jubileert met ‘The Best of Opera’

‘s-HEERENBERG – Stichting Montferland Cultuurfonds viert op zaterdagavond 18 november haar 10-jarige bestaan met het concert ‘The Best of Opera’. In de St. Pancaratiuskerk van ’s-Heerenberg treden vanaf 20 uur twee internationale topsolisten, Gabrielle Mouhlen en Rafal Bartminski, op. Zij worden vergezeld door het Oost-Gelders Symfonieorkest onder leiding van dirigent Alexander Geluk.

Het Oost-Gelders Symfonieorkest onder leiding van Alexander Geluk.

Sopraan Gabrielle Mouhlen maakte furore in Italië, Spanje en Duitsland met haar vertolkingen van grote rollen in onder meer ‘Tosca’ en ‘Turandot’. Tenor Rafal Bartminski trad eerder onder meer op in het Bolsjojtheater in Moskou. Tijdens deze meeslepende opera-avond voeren zij de bezoekers mee langs prachtige aria’s en duetten, die worden afgewisseld met aansprekende ouvertures en intermezzi voor orkest. Composities van onder anderen Puccini, Verdi en Donizetti passeren de revue.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via ’t Koffiehuus in ’s-Heerenberg, de webwinkel op www.montferlandcultuurfonds.nl en, indien nog beschikbaar, bij de ingang op de dag van het concert.