Meulenvelden viert 10-jarig bestaan en opening cultureel jaar

DIDAM – Woonzorgcentrum Meulenvelden bestaat tien jaar. Dit wordt zaterdag 3 februari gevierd met alle betrokken partners en geïnteresseerden.

Vanaf 14 uur wordt er kort teruggeblikt, naar de toekomst gekeken en het culturele jaar officieel geopend. Er is muziek, kunst en een informatiemarkt over wat er allemaal valt te beleven in Meulenvelden.

Bezoekers worden vanaf 13 uur ontvangen met muziek. Om 14 uur is de officiële opening, verricht door de gemeente Montferland en woningcorporatie Plavei. Vervolgens is er een optreden van Pluto34 in de grote zaal. Om 14.30 uur begint in Burgers van Diem een diavoorstelling van Wim van de Borne over de locatie van Meulenvelden, voor, tijdens en na de bouw. Deze voorstelling wordt om 15.30 en 16.30 uur herhaald.

Het Meulenveldenkoor treedt om 16 uur op in de grote zaal. Vanaf 17.30 uur kunnen de gasten aanschuiven bij het stamppottenbuffet. Vooraf reserveren is gewenst en deelname kosten 10 euro. Filmhuis Didam laat tenslotte om 20 uur nogmaals Blind Sight zien, de film die tien jaar geleden als eerste werd vertoond. Hierbij is er vanaf 19.45 uur een inleiding over Tibet.