Matineepronkzitting ‘de Geinsköp’ op herhaling

DIDAM – Jubileumprins Roy 2.0 (Gieling) zwaait komend weekend af na een jaar regeren over carnavalsvereniging ‘de Geinsköp’. Op vrijdagavond 19, zaterdagavond 20 en zondagmiddag 21 januari mag hij voor de laatste keer schitteren tijdens de jaarlijkse pronkzittingen in partycentrum Plok.

Prins Roy treedt komend weekend af met zijn gevolg. Foto Vera de Jong

Op 19 en 20 januari gaat de zaal vanaf 19.15 uur open, waarna om 20 uur voorzitter Joost Klein Herenbrink de avond opent. Om 20.11 uur komt prins Roy voor de laatste maal de zaal binnen met zijn gevolg. Hierna wordt het publiek vermaakt met diverse sketches, buuts en muziek. Na het succes van de matineevoorstelling in het jubileumjaar 2017 is er op zondagmiddag opnieuw een derde pronkzitting. Deze middag gaat de zaal om 12.15 uur open en start het programma om 13 uur.

Hoogtepunt van de drie pronkzittingen is de bekendmaking van de 45ste prins van ‘de Geinsköp’ en zijn adjudanten. Wie hier nog getuige van wil zijn, kan voor de matineevoorstelling nog kaarten bestellen. Kijk voor meer informatie op www.geinskop.nl.