Martin Som voert lijst VVD Montferland aan

DIDAM/’s-HEERENBERG – Door de leden van de VVD Montferland is afgelopen week tijdens de algemene ledenvergadering de definitieve kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

Met unanieme steun van de gehele vergadering werd Martin Som aangewezen als lijsttrekker voor de VVD Montferland. Hij is sinds 2002 raadslid voor de VVD en vanaf 2005 ook de fractievoorzitter van de VVD fractie in de gemeenteraad.

De nummer 2 op de lijst is Karin Reesing, van 2005 tot 2011 gemeenteraadslid, van 2011 tot 2015 Statenlid en momenteel commissielid voor de VVD Montferland. De nummers 3 en 4 zijn ‘nieuwkomers’ op de lijst: Jaco Gerritsen en Maik Steenkamp. Steenkamp is bovendien de campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen.

De lijst van de VVD Montferland bestaat in totaal uit twaalf kandidaten: 1. Martin Som; 2. Karin Reesing; 3. Jaco Gerritsen; 4. Maik Steenkamp; 5. Jos Berntsen; 6. Remon Verstegen; 7. Willem Cornelissen; 8. Wilbert Tomesen; 9. Henk Tomas; 10. Astrid den Exter; 11. Arjan Strijbosch; 12. Freek Hakkers.