Limericken tijdens Poëzieweek in Bibliotheek Montferland

DIDAM/’s-HEERENBERG – In de bibliotheken in ’s-Heerenberg en Didam zijn er volgende week diverse activiteiten in het kader van de Poëzieweek 2018. De week start met de landelijke Gedichtendag op donderdag 25 januari.

Die dag is er van 14.30 tot 16.30 uur een workshop Limericken door Joke Bruink in de bibliotheek in ’s-Heerenberg. Donderdag 31 januari wordt de workshop nog een keer gegeven, maar dan in Bibliotheek Didam. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Tijdens de Poëzieweek van 25 tot en met 31 januari is ook de Stille Dichten te horen in de bibliotheek in Didam. Belangstellenden kunnen een koptelefoon lenen en luisteren naar 75 gedichten, die worden voorgelezen door de dichters zelf.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.