Leden D66 Montferland stellen kieslijst vast

DIDAM/STOKKUM – D66 Montferland heeft haar kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezing vastgesteld. Naast lijsttrekker Ruth Mijnen is de lijst aangevuld met jonge en enkele ervaren D66-kandidaten. Daarmee hoopt D66 haar bijdrage aan de gemeentepolitiek in Montferland in 2018 verder uit te breiden.

Lijsttrekker Ruth Mijnen.

De lijst is vastgesteld middels een stemming tijdens een ledenvergadering, waarbij alle leden hun voorkeur konden uitspreken. Zij kozen Freddy van Dijken uit Stokkum als nummer twee op de lijst. De  afgelopen vijf jaar was Van Dijken al verantwoordelijk voor de communicatie van D66 Montferland en actief als bestuurslid in het regiobestuur van D66.

Op nummer drie op de lijst staat de 25-jarige Mark Heebing uit Beek. Op nummer 4 en 5 staan respectievelijk Guido Seegers (’s-Heerenberg) en Edwin Verschoor (Zeddam). Zij hebben de afgelopen vier jaar al een functie vervuld in de raadscommissie voor D66. De lijst wordt gecompleteerd door Freek van der Duin (’s-Heerenberg), Julia de Bruin-Politiek (Zeddam), Stan Hellegers (Beek), Coen Ariens (Zeddam), Jo Gruijters (Didam), Niels Wiendels (Didam) en Theo Swenne (Didam).