Ladies Night bij Burgers van Diem en Filmhuis Didam

DIDAM – Burgers van Diem en Filmhuis Didam houden vrijdag 9 november een Ladies Night. Gasten worden vanaf 18.30 uur vrolijk verwelkomd en kunnen vervolgens slenteren langs diverse kraampjes.

Er zijn zo’n veertig stands, waar bezoekers zich onder andere kunnen laten adviseren over interieur, kleuren en lichamelijke verzorging. Ook zijn er kramen met sieraden, wensen- en geurkaarsen, tassen en manden, woondecoraties en andere leuke cadeaus voor sinterklaas en de kerst. Verder zijn er diverse streekproducten verkrijgbaar, zoals bonbons van IJs & More en vlees van Holleman. Bezoekers kunnen een lekker hapje eten en proosten met een glas prosecco.

Om 20.30 uur begint in Filmhuis Didam de film Zwaar Verliefd. Wie geen zin heeft in de film kan in het restaurant proeven van diverse cocktails. De entree bedraagt 2,50 euro. Hier krijg je ook een kop koffie of thee met wat lekkers voor. Wil je ook naar de film, dan betaal je 9,50 euro. Voor de film moet wel worden gereserveerd via www.filmhuisdidam.nl.

Kaarten voor de Ladies Night zijn verkrijgbaar bij Burgers van Diem (Waverlo 14), Hairfashion Marion aan de St. Josephstraat 8 en Oriflame aan de Dr. Ariensstraat 7 in Didam.