Laatste wildavond bij Partycentrum De Dèèl

BEEK – Partycentrum De Dèèl in Beek houdt op zaterdag 27 januari weer een wildavond. Deze avond serveren Judith en Marcel Beekman een 4-gangen proeverij van wild voor hun gasten.

Op het menu staan diverse koude wildgerechtjes, zoals gerookte hertenham, salami van wildzwijn, eendenborst, paté van parelhoen en heerlijk brood. Ook wordt er een heldere- en gebonden wildsoep geserveerd.

Het hoofdgerecht is op buffet en bestaat onder andere uit wildzwijnmedaillons, hertenbiefstukjes, hazenpeper met wildsaus, reeroulade, gekonfijte fazantenpootjes, wildzwijnsbout in brooddeeg gebakken, zuurkool met rookworstje van wildzwijn en stoofvlees van hert. Daarbij kunnen er verschillenden sauzen, groenten- en aardappelgarnituren worden opgeschept. De wildavond wordt afgesloten met een grand dessert.

Het 4-gangen wildmenu kost 39,50 euro per persoon. Reserveren nu via 0316-531213 of info@partycentrumdedeel.nl. Gasten kunnen vanaf 19 uur binnenlopen.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.