Laatste aanmelddagen voor aanleg glasvezel in buitengebied

MONTFERLAND – De aanmelding voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied Montferland verloopt voorspoedig. Toch is er nog een flink aantal aanmeldingen nodig, om de benodigde 50 procent deelname te halen voor de aanleg definitief kan starten. De Plattelandsraad in Montferland organiseert hiervoor nog een aantal aanmeldmiddagen en –avonden.

Op donderdag 15 februari vindt er van 19 tot 21 uur nog een bijeenkomst plaats bij partycentrum De Dèèl aan de Didamseweg in Loerbeek. Een dag, vrijdag de 16e, is er van 19 tot 22 uur een aanmeldavond in zaal Luiking aan de Van Voorstweg in Didam. Zaterdag 17 februari is de Plattelandsraad van 9.30 tot 12 uur in het Dorpshuis Zeddam aan het Gerrit Varwijkplein. Die dag is er tussen 13.30 en 16.30 uur ook nog een bijeenkomst bij partycentrum Lara aan de Wehlseweg in Loil.

Namens de wederverkopers zijn daarbij aanwezig Robende Internet Services uit Loil en Montferland ICT uit Zeddam. De ambassadeurs vanuit de Plattelandsraad zijn er om vragen te beantwoorden. Dit zijn de laatste bijeenkomsten voordat de insluiting op 19 februari sluit.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.