Komedie Huisvrouwen Bestaan Niet in filmhuis Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Filmhuis Barghse Huus vertoont op dinsdag 13 maart de Nederlandse komedie Huisvrouwen Bestaan Niet. De film is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

Twee zussen en hun moeder worden gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden.

Hun moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen.

Huisvrouwen Bestaan Niet draait dinsdag 13 maart om 13.30 en 20 uur. Kaarten zijn te bestellen op werkdagen van 9 tot 12 uur via telefoonnummer 0316-223520 of via de website www.iedereenwelcom.nl.