Komedie C’est la vie! vandaag twee keer in filmhuis Barghse Huus

’s-HEERENBERG – Filmhuis Barghse Huus draait vanmiddag en vanavond de film C’est la vie!. Deze komedie van de makers van Intouchables en Samba is om 13.30 en 20 uur te zien.

C’est la Vie! laat een dag uit het leven van de ervaren cateraar Max zien, die de ontluikende chaos op een deftige bruiloft in een 17de-eeuws kasteel tevergeefs probeert te temperen. Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. En nu dus de bruiloft van Pierre en Helena.

Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat.

Kaarten voor de film C’est la vie! zijn te bestellen van 9 tot 12 uur via telefoonnummer 0316-223520 of via de website www.iedereenwelcom.nl. De entree is 6,50 euro.