Kledingactie schutterij St. Antonius Nieuw-Dijk

NIEUW-DIJK – Schutterij St. Antonius Nieuw-Dijk houdt zaterdag 4 november weer een kledingactie. Inwoners van Didam en Nieuw-Dijk kunnen de kleding die ze niet meer nodig hebben in gesloten zakken voor 10 uur aan de weg zetten.

“Alleen zomerkleding hebben we niet meer nodig”, zegt Dorus Jansen namens de schutterij. “Verder is alles welkom. De opgehaalde kleding brengt wat extra’s in het laatje van onze schutterij om onze jeugdleden passend en traditioneel te kleden.”

Wie niet in de gelegenheid is om de kleding zaterdag aan te bieden, kan de zakken ook afleveren bij H. Jansen aan de Wilhelminastraat 63 in Didam, telefoon 0316-531770 of bij I. ten Oever aan de Muurbloemstraat 9 in Didam, telefoon 0316-228850. Maar de kleding kan ook het hele jaar door in de kledingcontainer op het schietterrein van de schutterij aan de Smallestraat in Nieuw-Dijk worden gegooid.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.