Kindercoaches Gelderland: ‘Heb jij talent voor opvoeden?’

DOETINCHEM – Kindercoaches Gelderland verzorgt maandagavond 13 maart de workshop ‘Talent voor opvoeden?!’. De workshop vindt plaats in de bibliotheek West Achterhoek in ’t Brewinc in Doetinchem.

Kindercoaches GelderlandHeb jij talent voor opvoeden? Vind jij het opvoeden van kinderen niet altijd gemakkelijk? Twijfel je of de manier van opvoeden die je toepast wel de juiste is en of je het allemaal wel goed doet? Wat nu als blijkt dat je eigenlijk best talent hebt voor opvoeden!? Welk talent zou dat dan zijn? En heb je misschien nog meer talenten die je kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind(eren)? In de workshop ‘Talent voor opvoeden?!’ wordt ingegaan op de mogelijkheden die je als ouder/verzorger vanuit jezelf al hebt en hoe je die kunnen gebruiken bij de opvoeding.

De workshop begint om 20 uur en eindigt rond 21.30 uur. De toegang tot de bibliotheek is gratis. Inschrijven is verplicht en kan via de website www.bibliotheekwestachterhoek.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.