Kerk brengt De 11jes alvast in carnavalsstemming

NIEUW-DIJK – Carnavalsvereniging De 11jes heeft afgelopen zaterdag alvast het carnavalsgevoel gecreëerd door een kerkviering met de gehele vereniging bij te wonen in de kerk van Nieuw-Dijk. De viering had als thema ‘Viering is onze passie’ en werd geleid door Diaken Fijen.

carnaval kerk 11 jes (640x464)De kerk was voor de gelegenheid aangekleed met mooie carnavalsversieringen en de koren Samsam en Vocaal zongen verkleed de liederen. Drumfanfare DES speelde als Dweil en Slurp een deuntje. Na het slotlied van ‘Diek’ werd er door de vereniging nog een mooie foto gemaakt met Prins Bassie 1e, Adjudanten Robert Wigman en Vincent Ros, hofdames Leonie Tiemessen en Daphne Jansen en Jeugdprins Dylan 1e met adjudanten Lenn Nibbeling en Sem Derksen. Beiden gevolgd door de Raad van 11 en het bestuur.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.