Kaartverkoop première Vers Toneel gestart

’s-HEERENBERG – De kaartverkoop voor de eerste voorstelling van jongerentoneelvereniging Vers Toneel is gestart. Kaarten voor ‘Koud Hart’ zijn online te bestellen op www.verstoneel.nl.

Vers Toneel kaarten‘Koud Hart’ is een avondvullend stuk en vertelt het verhaal van vijf vriendinnen, die onverwacht terecht komen in het Sprookjesbos en verwikkeld raken in een strijd tussen ‘goede’ en ‘slechte’ sprookjesfiguren. Elementen uit vele bekende sprookjes en verhalen zijn te herkennen. Zo passeren onder andere Pinokkio, de Gelaarsde Kat, Peter Pan en de Grote Boze Wolf de revue. Dit maakt het stuk ook geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8, omdat er voldoende te zien valt.

Vers Toneel is trots op deze eerste voorstelling, omdat ze volledig tot stand is gekomen met de input van de deelnemende jongeren, die tevens meespelen in het stuk. ‘Koud Hart’ wordt gespeeld op 21 november om 20 uur en 22 november om 14 uur. Kaarten kosten 10 euro en voor jongeren onder de 16 jaar 5 euro. Volg het laatste nieuws op facebook.com/verstoneel.