Bijzondere jubileumeditie Didam op Stelten

DIDAM – Didam op Stelten vindt dit jaar plaats op zondag 2 juli. Het evenement bestaat in 2017 veertig jaar en viert dus een jubileum.

DoS logoEr zijn die zondag van 12 tot 17 uur diverse activiteiten te beleven in het centrum van Didam. Zo is er een sfeermarkt met ongeveer honderd kramen en in het park presenteren verschillende verenigingen en instanties zich waaronder Bibliotheek Montferland, de Kiwani’s en voetbal-, tennis- en carnavalsverenigingen.

Muziek is er van onder andere Ocean Element, Jjett en Tijs Groen en ook is er op verschillende plekken horeca aanwezig. De Diemse Toren Classic start dit jaar op het oude gemeentehuisplein. Tijdens deze bijzondere editie blikt de organisatie middels een tijdlijn van 40 jaar Didam op Stelten terug op het verleden. Dit wordt in samenwerking met de Oudheidkundige Vereniging Didam in beeld gebracht door middel van foto’s en nieuwsberichten in het Belevenispark.

Er komt nog meer moois bij, mede naar aanleiding van de enquête van vorig jaar. De organisatie van het evenement neemt de tips van bezoekers en ondernemers mee in de editie van 2017. Komende weken krijgt het programma zijn definitieve invulling. Wie geïnteresseerd is in een kraam of mee wil doen in het Belevenispark kan zich aanmelden via www.didamopstelten.nl of mailen naar info@didamopstelten.nl.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.