Joop Boxstart Bend met ‘Disse kant’ in Barghse Huus

’s-HEERENBERG – De succesvolle show ‘Disse kant’ van de Joop Boxstart Bend is zondag 22 februari in Theater Barghse Huus te zien. Ook wordt de gelijknamige cd gepresenteerd.

JBBendDe JJBend bestaat naast Joop Boxstart uit Jos Wissink en Andy van Zolingen van KalibeR, John te Dorsthorst en Peter Loeters van Bonaparte en Willem Kossink van HIKE. Zij hebben in de A60 recordingstudio de cd ‘Disse kant’ met liedjes in het dialect opgenomen en gemixt. Aan de cd hebben ook muzikanten als Matthijs Barnhoorn, Sabine Elfers, de Bargse Jonges en Henry Welling meegewerkt.

Tijdens de show brengt de JBBend naast liedjes op de cd tal van andere dialectnummers afgewisseld met anekdotes, tragiek en een dosis humor. Een aantal nummers heeft betrekking op het oude Bergh.

De middag begint om 14 uur en de entree bedraagt 15 euro. De voorverkoop vindt plaats bij Goossens Tweewielers, telefoon 0314-661254, en Resto De Bongerd, telefoon 0314-661440, in ’s-Heerenberg. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van de Joop Boxstart Bend.