Joep’s beslommeringen: Patricia

Die Patricia, wat is zij deze week op een vreselijke manier te kakken gezet. De beelden van een privéonderonsje, dat erotisch getint werd genoemd, gingen de hele wereld over. Nou ja, erotisch, het leek meer op een levende vorm van een menselijk urinoir. Maar goed, voor sommige mensen is dit blijkbaar een vorm van erotiek.

Normaal gesproken is Patricia niet vies van een forse lading publiciteit. Vroeger, als gevierd zangeres, stond ze al jong in de schijnwerpers. Tegenwoordig moet ze het hebben van schaarse momenten bij doorsnee televisieprogramma’s waar haar capriolen, met vooral jonge hitsige mannen, de aandacht krijgen. Dat de presentatoren er lol in hebben om vooral dat aspect naar voren te halen, daar ligt Patricia niet wakker van, want haar maken zij de pies niet lauw.

Maar de beelden die deze week overal verschenen, waren toch ook voor haar een druppel teveel. Vanuit verschillende hoeken kwamen er steunbetuigingen, maar die kunnen de beelden niet uitwissen. Ook zijn er mensen die riepen dat zij dit over zichzelf heeft afgeroepen.

Misschien is dit laatste wel zo, want als je een dergelijke scène laat vastleggen op camera, in een relatie met een jonge knaap die jouw kleinkind kan zijn, waarbij ieder nuchter denkend mens kan nagaan dat het geen lang leven beschoren is, moet je er rekening mee houden dat  dergelijke beelden ooit een keer in de publiciteit kunnen komen.

Dapper en gebroken deed zij haar verhaal bij Eva Jinek, die daarmee haar ster als talkshowpresentatrice omhoog zag schieten. De een zijn dood is de ander zijn brood zullen we maar zeggen. Patricia liet Eva en een slordige anderhalf miljoen kijkers weten dat ze dom is geweest. Met een snik in haar stem en een brok in haar keel betreurde zij het dat men haar nu nooit meer zou zien als de gevierde zangeres, omdat deze beelden op ieders netvlies gebrand zouden blijven.

‘Prominenten van deze tijd hebben net zoveel privacy als goudvissen in een aquarium’