Jaarlijkse donateursactie VV Zeddam

ZEDDAM – Voetbalvereniging Zeddam houdt op woensdag 2 september weer haar jaarlijkse donateursactie. Spelers en vrijwilligers van de vereniging gaan van 18 tot 20.30 uur langs de deuren om een donateurskaart aan te bieden.

VV Zeddam logoDeze donateurskaart geeft recht op gratis toegang voor alle thuiswedstrijden van VV Zeddam tijdens het komende seizoen. VV Zeddam speelt de komende voetbaljaargang als nieuwkomer in de vierde klasse. In deze klasse is er een aantal interessante derby’s, waaronder de wedstrijden tegen MvR, ’t Peeske en Kilder.

De kosten van de donateurskaart bedragen 15 euro. De opbrengst komt voor een groot deel ten goede aan de gezamenlijke jeugdafdeling van Zeddam en St Joris met de naam SJO Zeddam/St Joris. Wie niet thuis is en toch een donateurskaart wil, kan contact opnemen met Bennie Wissink via telefoonnummer 0314-651046.

Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.