Jaarlijks tennistoernooi Didams Dubbel open bij TVD

DIDAM – Tennisvereniging Didam houdt van 24 tot en met 30 augustus opnieuw het Altradi Didams Dubbel Open. Voor het tennistoernooi hebben zich dit jaar zo’n 150 spelers ingeschreven.

TVD (3)Er wordt gepeeld in het dames-, heren- en gemengd dubbelspel op de niveaus 5, 6, 7 en 8. De poulewedstrijden zijn op maandag tot en met vrijdag gepland. De eerste wedstrijden beginnen om 18.30 uur. Zaterdag en zondag starten de wedstrijden om 9 uur. Zondag vanaf ongeveer 14 uur staan de finales op het programma.

De feestavond begint vrijdag om 21 uur. Hiervoor zijn niet alleen de deelnemers, maar ook de supporters uitgenodigd. De band Pleasure speelt die avond in het clubgebouw muziek vanaf de jaren zestig. Ook is er een verloting met mooie prijzen onder de deelnemers. Zij moeten daarvoor wel op het sportpark aan de Luijnhorststraat 8 in Didam aanwezig zijn.

Ook de afsluitende zondag staat bol van de activiteiten. Zo is er een brunch voor de finalisten en sponsoren en vindt er een spectaculaire demonstratiepartij plaats met aansluitend de finalepartijen. Kijk voor het wedstrijdschema op www.toernooi.nl.