Inschrijving Survivalrun Loil van start

LOIL – De inschrijving voor de Survivalrun Loil gaat zaterdag 1 april van start. Het sportieve evenement vindt dit jaar een paar weken eerder plaats.

Vorig jaar gingen de deelnemers van de Survivalrun Loil voor het eerst over en door de Leigraaf op de grens met Nieuw-Wehl.

Vorig jaar gingen de deelnemers aan de Survivalrun Loil voor het eerst over en door de Leigraaf op de grens met Nieuw-Wehl.

De organisaties van de survivalrun in Loil en de Sfeermarkt van muziekvereniging Amicitia werken al jaren prima samen. De twee evenementen worden ook altijd tegelijkertijd in het laatste weekend van juni gehouden. Omdat er in 2017 in datzelfde weekend echter enkele eenmalige grote regionale evenementen in Montferland zijn, zoals het Landjuweel in Oud-Dijk en het NK Wielrennen voor professionals, is besloten naar een andere datum uit te wijken.

Zowel de Sfeermarkt als de Survivalrun Loil worden in 2017 in het weekend van 10 en 11 juni gehouden. De inschrijving van de run start dus aanstaande zaterdag al. Wees er snel bij, want vorig jaar waren alle beschikbare plaatsen al binnen twee dagen vergeven. Inschrijven kan via www.survivalloil.nl. Hier is ook meer informatie over het evenement te vinden.Facebooktwittergoogle_plus

Natasja Scheerder
Over de schrijver
Natasja Scheerder was twaalf jaar werkzaam als journalist voor diverse huis-aan-huis kranten van Wegener. Sinds juni 2012 heeft ze haar eigen tekstbureau Tekst by Tas. De lokale journalistiek bleef echter trekken. In januari 2014 lanceerde ze daarom haar eigen online krant Stem van Montferland.